Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από την προστασία που προσφέρουν τα διάφορα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Το αντηλιακό σπρέι είναι ένα σκεύασμα, το οποίο προτιμάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους γονείς για την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας που έχουν τα παιδιά τους.

Το Vichy Ideal Soleil Enfants Spray SPF50+ Παιδικό Αντηλιακό Spray που απομακρύνει την Άμμο από την επιδερμίδα, για Πρόσωπο & Σώμα, 200ml είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο υπόσχεται άμεση προστασία υψηλού επιπέδου, ενώ παράλληλα απομακρύνει εύκολα την άμμο από την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει αίσθημα ερεθισμού.

Έπειτα από μια σειρά εξειδικευμένων ερευνών, τα εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο Ideal Soleil Enfants SPF50+ ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl, για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα.

Το Ideal Soleil Enfants Spray SPF50+ της Vichy προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών από την υπεριώδη ακτινοβολία και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών. Περιέχει το καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy. Έχει υποαλλεργική σύνθεση, δοκιμασμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες από δερματολόγους και παιδιάτρους.

Η ρευστή και απαλή υφή του το βοηθάει, έτσι ώστε να απλώνεται πανεύκολα και να απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την επαφή με την άμμο. Δεν περιέχει parabens, άρωμα και άλλες χρωστικές ουσίες, οι οποίες έχουν κατηγορηθεί για πρόκληση αλλεργιών στο δέρμα και είναι βλαβερές για το περιβάλλον.