Η σύσφιξη λαιμού https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Από μια ηλικία και έπειτα η επιδερμίδα χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Οι μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν στην αγορά ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία υπόσχονται να δώσουν λύση σε αυτό το ζήτημα.

Το Vichy Promo Pack Neovadiol Complexe Substitutif Soin Réactivateur Fondamental Συσφικτική Κρέμα Προσώπου με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, για Κανονικές / Μικτές Επιδερμίδες, 50ml & ΔΩΡΟ Neovadiol Night, 15ml & Purete Thermale 3 in 1, 15ml σε πολυτελές νεσεσέρ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το συγκεκριμένο συνδυαστικό πακέτο προσφοράς αποτελεί μια ολοκληρωμένη φόρμουλα φροντίδας του προσώπου.

Το πρώτο προϊόν είναι μια συσφικτική κρέμα προσώπου με σύμπλοκο αναπλήρωσης. Είναι μια κρέμα ημέρας, η οποία θεωρείται ιδανική λύση για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Χρειάστηκαν 14 χρόνια έρευνας από τα εργαστήρια της Vichy και 13 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτή η αποτελεσματική κρέμα.

Αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα. Το σύμπλοκο αναπλήρωσης μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας DHEA. Έτσι, επηρεάζει όλους τους καθοριστικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας, αναζωογονώντας το σε όλες τις διαστάσεις του.

Τα άλλα δύο σκευάσματα ολοκληρώνουν τη φροντίδα που χρειάζεται το πρόσωπο. Η συγκέντρωση του βιομιμητικό μορίου Pro-Xylane δρα σε τρεις παραμέτρους που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας. Το Hepes είναι γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες. Δρα στις πρωτεάσες, τα ένζυμα που σχετίζονται με τη διαδικασία της φυσικής απολέπισης.