Τα νέας γενιάς μπιμπερό www.ifarmacy.gr/mpimpero/ έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτά του παρελθόντος. Η πιο σημαντική από αυτές, είναι πως κάνουν την όλη διαδικασία του ταΐσματος πιο φυσιολογική και άνετη, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη. Στις μέρες μας κυκλοφορούν στην αγορά ποιοτικά προϊόντα, τα οποία προσφέρουν λύσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το τάισμα των βρεφών.

Το Avent Kit Μετάβασης από Μπιμπερό σε Κύπελλο 125ml απο 12 Μηνών+ είναι ένα από αυτά. Διευκολύνετε τη μετάβαση του μωρού σας στο κύπελλο, χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό προϊόν. Το εκπαιδευτικό σετ Classic+ διευκολύνει το μωρό σας να πιει από το πρώτο του κύπελλο. Χάρη στις λαβές με εύκολο κράτημα, το μικρό σας θα μπορεί να πίνει μόνο του από την γνώριμη θηλή. Το συγκεκριμένο κύπελλο είναι κατασκευασμένο από υλικό χωρίς BPA.

Ακόμη, διαθέτει αποσπώμενες λαβές για εύκολο κράτημα. Τέλος, όλα τα μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για μεγαλύτερη ευκολία. Απλώς τοποθετήστε τις πρακτικές λαβές στο μπιμπερό, για να βοηθήσετε το μωρό σας να μάθει να πίνει μόνο του. Το νέο κύπελλο Philips Avent είναι συμβατό με τη σειρά μπιμπερό Natural και Classic+ της Philips Avent, (εκτός από το γυάλινο μπιμπερό), καθώς και με όλα τα άλλα κύπελα Philips Avent (εκτός από το κύπελο Natural).

Το Kit περιλαμβάνει επίσης ένα κουμπωτό καπάκι για βελτιωμένη υγιεινή και μια μαλακή θηλή μέτριας ροής.