Οι βιταμίνες https://www.propharmacy.gr/vitamines/ μπορούν να βοηθήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό σε κάθε λειτουργία του, προσφέροντας εκτός από θρεπτικά συστατικά και μία σειρά από λύσεις σε πολλά και διάφορα προβλήματα, τα οποία μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχουν και προληπτική δράση, προστατεύοντας από ασθένειες και ιούς.

Το F|ECTIVE Βιταμίνη Ε Φυσική 250IU, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και διατηρεί το δέρμα υγιές. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30 καψουλών.

Η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει αποτελεσματικά τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της καρδιάς και της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, προφυλάσσει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση, ενώ έχει και αντιγηραντική δράση.

Η βιταμίνη Ε, στη φυσική της μορφή διαθέτει την ιδιότητα να αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό μας. Απαντάται κυρίως σε τροφές φυτικής προέλευσης και ειδικά στα φυτικά έλαια, με κυριότερα το σιτέλαιο και το ελαιόλαδο.

Το ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ SYMBIO 3 είναι ένας ευεργετικός συνδυασμός πρεβιοτικών FOS + GOS με κιτρικά βιοφλαβονοειδή, που συμβάλλει στην καλή υγεία της εντερικής χλωρίδας, την καλύτερη απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων και την ενίσχυση της αντιοξειδωτικής προστασίας του οργανισμού μας.

Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και γλουτένη και είναι GMO Free. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι μία κάψουλα μαζί με 1 ποτήρι νερό, ιδανικά με το πρωινό ή δεκατιανό.