Προ-κρατήσεις άνω του 80% καταγράφονται στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε 17 από τους 23 δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς που αναμένεται να «βουλιάξουν» ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τη φετινή χρονιά, μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας φαίνεται να προγραμμάτισε νωρίς τις διακοπές του με αποτέλεσμα τα νούμερα των προ-κρατήσεων, σύμφωνα με έρευνα του E- Real Estates, να είναι εντυπωσιακά, ενώ όσο πλησιάζουμε στις γιορτές αναμένεται να αγγίξουν το 100% ιδιαίτερα στους ορεινούς προορισμούς.

Η Καλαμπάκα αποτελεί θρησκευτικό προορισμό λόγω των Μετεώρων. Οι προ-κρατήσεις σήμερα αγγίζουν το 93%, με το κόστος να κυμαίνεται από 517€ για το τετραήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Στα Τρίκαλα, καταγράφονται προ-κρατήσεις της τάξεως του 80%, με το κόστος για τέσσερις διανυκτερεύσεις να διαμορφώνεται από 414€ για τετραμελή οικογένεια ή/και παρέα.

«Όσο πλησιάζουμε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, οι προ-κρατήσεις θα αγγίξουν το 100% ενώ οι τιμές θα καταγράψουν αυξητικές τάσεις όχι μόνο λόγω των ημέρων, αλλά και του γεγονότος ότι διαθέσιμα θα έχουν απομείνει μόνο τα ακίνητα μεγαλύτερης επιφάνειας (άνω των 100-120τμ) που το κόστος διαμονής τους σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώνεται άνω των 350€/διανυκτέρευση σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς», δηλώνει ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

trikalaenimerosi.gr (Mε πληροφορίες από iefimerida.gr)