Ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα και με αξιώσεις για τίτλο ομάδα της Ελευσίνας ήταν μεγάλος για τα Τρίκαλα που στο πρώτο 45λεπτο πελαγοδρομούσαν έχοντας χάσει τον χώρο του κέντρου.

Οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν τυχεροί που δεν δέχτηκαν κάποιο γκολ από τον πανελευσινιακό που είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν έβγαλε κάποιες «καθαρές» ευκαιρίες παρά μόνο κάποια σουτ του Μακρυγιάννη που τα εξουδετέρωσε ο Γρηγοριάδης.

Τα Τρίκαλα με Κορέλα αντί Αλεξίου στον χώρο του κέντρου στην επανάληψη μπήκαν πιο ζωηρά απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία με την σέντρα. Ο Μίσκου έκανε το πλασέ και ο Παπακώστας έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!

Στο 50’ ο Γιοκέ στην πρώτη του ουσιαστικά καλή στιγμή στο παιχνίδι έκανε μία εκπληκτική κούρα από τα αριστερά και έβγαλε την σέντρα για το κεφάλι του Κουτσιανικούλη που βρήκε την μπάλα που στην συνέχεια βρήκε και τον Κουσκουνά που με νέα κεφαλιά σημείωσε το 1-0!

Τα Τρίκαλα δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος και στην εκπνοή θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γιοκέ ο Αρναούτογλου έδιωξε σωτήρια προ του Τσιαφίτσα που ετοιμαζόταν να σκοράρει.

Σημασία έχει πως τα Τρίκαλα δεν πλήρωσαν την κακή εμφάνιση, πήραν μία σπουδαία νίκη αλλά θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοση τους στην συνέχεια…

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Πανελευσινιακό «σφύριξε» ο κ. Κουτρομάνος απο την Καρδίτσα που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της Ελευσίνας με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Γιοβάνη, Καλογριανίτη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λώττα, Ριζογιάννη, Τσιαφιτσα των Τρικάλων και Μπούση της Ελευσίνας.

AO Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας – Στέλιος Αρσένος): Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης, Γιοκέ, Κουσκουνάς (90+ Κοντογεώργος), Λώττας (63’ Τσιαφίτσας), Αλεξίου (46΄Κορέλας)

Πανελευσινιακός (Ανδρέας Σκέντζος): Γκλώτσος, Αρναούτογλου, Κοτσώνης, Βοσνακίδης, Τεγούσης (67’ Γεμιστός), Μίσκου, Μπούσης, Κρητικός, Μακρυγιάννης, Μουστάκης (74’ Κακοσίμος), Μακρίδης.

sportrikala.gr