Παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί πια ο Γιόζεφ Βάντσικ από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης έφερε το δικό του επιτελείο στους «κυανέρυθρους», με τον Πολωνό προπονητή τερματοφυλάκων, πάντως, να μην κρατά καμία κακία για το τέλος της παρουσίας του στον σύλλογο.
Την Πέμπτη (19/1), λοιπόν, ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΤ τόσο τον πρόεδρο Χρήστο Γιαλιά όσο και όλους όσους συνεργάστηκε στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στους Θεσσαλούς.
Φυσικά, ο Βάντσικ δεν παρέλειψε να πει «ευχαριστώ» και στους φιλάθλους της ομάδας.
Αναλυτικά: «Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα η οποία διήρκησε ενάμιση χρόνο, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Χρήστο Γιαλιά, τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Γιαλιά, τους προπονητές, φροντιστές, υπαλλήλους της ΠΑΕ, υπαλλήλους του σταδίου και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα σε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Κώστα Παρδάλη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στις ακαδημίες της ομάδας, όπως και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιάννη Καλιτζάκη.
Μέσα από την καρδιά μου οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους γονείς που μ' εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά τους, αλλά και στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, στους φιλάθλους και στους απλούς πολίτες, για την αγάπη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.
Εύχομαι ολόψυχα και είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Γιαλιάς θα πετύχει το στόχο που έχει βάλει γιατί το αξίζει.
Με τιμή Γιόζεφ Βάντσικ».
a-sports.gr