Το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 4.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο στάδιο της Ναυπάκτου ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος Νέων της football league ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Αχαϊας) με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαϊας) και Θεμιστοκλή Σπανό ( Αχαϊας). Τέταρτος διαιτητής ο Λάμπρος Τζαγκαράκης (Αχαϊας).
Για το παιχνίδι μίλησε στη «Λέσχη 97,6» ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλλιτζάκης.  Στην ερώτηση αν υπάρχει άγχος η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ήδη η ομάδα πέτυχε απόλυτα τον στόχο της και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Υπάρχει ο τελικός, εκεί δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, είναι ένα παιχνίδι που τα παιδιά θα πρέπει να το χαρούν και να ικανοποιηθούν. Άλλωστε η όλη εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που μας αφήνει ικανοποιημένους. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν στον τελικό είναι να προσπαθήσουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν».
Για το αν ο ΑΟΤ θα πρέπει μελλοντικά να στηριχθεί στα παιδιά αυτά, ο κ. Καλλιτζάκης τόνισε: «Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε μια ΠΑΕ που είναι πολύ οργανωμένη. Χρέος όλων μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, αφού με ένα πάτημα κουμπιού δεν μπορούν να έρθουν όλα. Είμαι όμως σίγουρος ότι με σωστό τρόπο ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, ενώ η δική μας δουλειά είναι η συνεργασία από την Κ15 στην Κ17 και από εκεί στην Κ19. Όλα αυτά βέβαια θέλουν διάθεση και όρεξη και νομίζω ότι έχουν γίνει τα πρώτα σωστά βήματα».