Τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της 25ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Ένωση Β' Εθνικής. Η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τρεις… δόσεις, από Σάββατο (26/3) μέχρι Δευτέρα (28/3), αλλά για άλλη μία φορά θα είναι λειψή.
Κι αυτό γιατί δεν ορίστηκε ούτε αυτή η αναμέτρηση της Παναχαϊκής κόντρα στον Αχαρναϊκό λόγω της ανάκλησης της άδειας συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.
Φυσικά, δεν θα γίνει και το ματς Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης, καθώς και οι δύο έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Παράλληλα, σε εκκρεμότητα παραμένει η έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς των Χανίων με την Κέρκυρα.
Στα αγωνιστικά που… απομένουν, το κυρίως πιάτο θα διεξαχθεί Κυριακή (27/3), με τον ΑΟΤ να παίζει στις Σέρρες (4 μ.μ.), ενώ τρία ματς θα είναι τηλεοπτικά και συγκεκριμένα τα Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ, Χανιά - Κέρκυρα και Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης.
Αναλυτικά:
Σάββατο (26/3)
15:00 Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ (OTE TV)
Κυριακή (27/3)
15:00 Χανιά - Κέρκυρα (OTE TV)
15:30 Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας
16:00 Πανσερραϊκός - Τρίκαλα
16:00 Κισσαμικός - Παναιγιάλειος
16:00 Καλλιθέα - Λαμία
Δευτέρα (28/3)
18:00 Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης (OTE TV)
Τους ντόπαρε ο Γιαλιάς
Στα αποδυτήρια των Τρικάλων βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και τη νίκη με 3-1 ο Χρήστος Γιαλιάς.
Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ ήταν σαφώς πιο ήρεμος συγκριτικά με προηγούμενες επισκέψεις του και για περίπου 20 λεπτά μίλησε στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
«Ξέρω τις δυνατότητες σας, δώστε τα όλα από δω και πέρα», τους είπε μεταξύ άλλων, ενώ τους ζήτησε επίσης και το τρίποντο στις Σέρρες την ερχόμενη Κυριακή (27/3) για την 25η αγωνιστική, το οποίο και θα διατηρήσει τις ελπίδες της ομάδας για άνοδο.

Πρόγραμμα αποκατάστασης
Πρωινή προπόνηση σήμερα στο Λογγάκι για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανελευσινιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις δύναμης, ταχύτητας και παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους.
Ο Φαγιέ έβγαλε όλο το μέρος του προγράμματος, ενώ ο Αρσενίεβιτς απουσίαζε λόγω ίωσης.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί.