Στον Ολυμπιακό θα ανήκει μέχρι και το 2020 ο τρικαλινός Κώστας Φορτούνης καθώς επεκτάθηκε η συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους". Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας. Στη λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Φορτούνη, έως το 2020".
Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του ανέφερε: "Ευχαριστώ το σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο και επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους.
Ευχαριστώ πάλι όλους όσους ήταν σε αυτή την υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνω και όλα πήγαν καλά. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντική διοργάνωση για τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές".