Μεταγραφών συνέχεια για τα Τρίκαλα, τα οποία είναι διατεθειμένα να δυναμώσουν αρκετά τον Ιανουάριο προκειμένου να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένα στη συνέχεια της Β' Εθνικής.
Ο ΑΟΤ έκλεισε τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είχε 13 συμμετοχές έως τώρα και επτά γκολ. Φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Παρεμπιπτόντως, την Πέμπτη (29/12) λύθηκε επισήμως η συνεργασία του 25χρονου μεσου με τους Λαρισαίους, όπως ενημέρωσαν εκείνοι με σχετική ανακοίνωση «Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καμπλιώνη.
Ο λόγος είναι ότι ο παίκτης δέχθηκε πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Football League και δη στην ομάδα των Τρικάλων.
Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε με τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και αποφάσισαν απο κοινού να μην σταθούν εμπόδιο στην μετέπειτα εξέλιξη του παίκτη σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Όμως ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαντζανάς θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, ότι ο στόχος της ομάδας, ήταν και θα παραμείνει πρωταγωνιστικός, γι αυτό και τα επόμενα 24ωρα, ο Απόλλωνας θα προβεί στην απόκτηση τουλάχιστον τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Επ' ευκαιρίας όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας εύχονται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στον Αντώνη Καμπλιώνη».
a-sports.gr