Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό, αλλά ξεδίπλωσε και γενικότερα τις σκέψεις του για την Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά:
-Μετά από 20 μέρες κ. Γεωργιάδη η ομάδα ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, με την προετοιμασία να κορυφώνεται
Είναι αλήθεια ότι μείναμε αρκετές μέρες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, παίξαμε κάποια φιλικά, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα φιλικά παιχνίδια και τα επίσημα.
-Είναι μια κατάσταση περίεργη, αφού βγαίνει το φθινόπωρο και θα γίνουν μόλις 3 αγωνιστικές, πόσο ρόλο παίζει αυτό στις ομάδες
Φέτος είναι μια πραγματική περίεργη χρονιά. Ο προγραμματισμός για τις ομάδες ήταν πολύ δύσκολος να γίνει. Και για το λόγο αυτό θεωρώ ότι είχαμε στις πρώτες δυο αγωνιστικές εκπλήξεις, άλλωστε καμία ομάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμη.
Εμείς αυτό που θέλουμε είναι μετά το ξεκίνημα που κάναμε και δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Ξέρουμε ότι και εμείς δεν είμαστε στο 100% και βέβαια απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο με δυνατή έδρα, αλλά τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε.
-Παραδοσιακά η Φούτμπολ Λιγκ είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, φέτος με την καθυστέρηση στην έναρξη γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη;
Είναι μια κατηγορία που πάντα είναι ανταγωνιστική και δύσκολη και φέτος η κατάσταση σίγουρα είναι πιο έντονη. Άλλωστε είναι μια κατηγορία όπου την ταλανίζουν και τα οικονομικά προβλήματα, εμείς αισθανόμαστε πάνω σ΄ αυτό προνομιούχοι διότι στην ομάδα δεν υπάρχουν οικονομικά θέματα και είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Εμείς όπως και να έχει θα πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα, να μην κοιτάζουμε τους αντιπάλους αλλά το τι θα κάνουμε εμείς.
-Για τον αντίπαλο του Σαββάτου τον Αχαρναϊκό;
Είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει σκληρά και με πάθος στην έδρα της. Αλλά για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.
-Στην συνέχεια ακολουθεί ένα πρόγραμμα που έχει σημαντικά και συνεχόμενα παιχνίδια
Εμάς μας ενδιαφέρει πρώτα το παιχνίδι του Σαββάτου. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου έχουμε δυνατά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα βλέπουμε όλα με την σειρά.
-Όσο και αν ακούγεται παράδοξο και ενώ έχουν 2 αγωνιστικές πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος, ο ΑΟΤ θα κινηθεί;
Όλες οι ομάδες σ’ όλο τον κόσμο σε κάθε μεταγραφική περίοδο προσπαθούν να ενισχυθούν. Το ίδιο θα πράξουμε και εμείς, άλλωστε προπονητές και παίκτες αγωνιστική με αγωνιστική κρινόμαστε. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, άλλωστε με δυο αγωνιστικές που έχουν γίνει δεν μπορείς να κρίνεις αυστηρά.
-Τέλος, ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα που είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας
Ο κόσμος είναι ζεστός, θέλει να δει την νέα προσπάθεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι κατάφορα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, από την προσπάθεια και τις ευκαιρίες που είχαμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά, ώστε με τον τρόπο αυτό να πάρουμε τις νίκες και να φεύγει ο κόσμος ευχαριστημένος.
Η ΠΑΕ για Ράσιτς, Ιλιτς
Μετά από σχετικά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες των Αθηνών για λύση της συνεργασίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας Στέφαν Ράσιτς και Αλεξάνταρ Ίλιτς η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα τονίζει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν σχετική άδεια μέχρι τέλος του Νοεμβρίου για προσωπικούς λόγους.
Στο στάδιο έγινε η προπόνηση της Πέμπτης
Μεγάλο μέρος της προπόνησης των κυανέρυθρων αφιερώθηκε σε ασκήσεις και κινήσεις τακτικής των παικτών με την μπάλα κυρίως στο τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού προς την αντίπαλη περιοχή ενώ στη συνέχεια έγινε και διπλό στα τρία τέταρτα του γηπέδου
Ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον αγώνα του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τζάκσον και Χασομέρη, ενώ οι Ίλιτς και Ράσιτς βρίσκονται σε άδεια.