Για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Χρήστος Μίνγκας. Ο μεσοεπιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα υποστήριξε ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ και σημείωσε ότι από την απόδοση των «κυανέρυθρων» εξαρτάται αν θα πάρουν αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναλυτικά ανέφερε:
Για το πώς περιμένουν το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί παίζουμε με τον Άρη, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Προετοιμαζόμαστε καταλληλά προπονητικά και ψυχολογικά για το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε καλά».
Για την πιθανή συμμετοχή του Τζεμπούρ: «Μας απασχολούν όλοι οι παίκτες. Θέλουμε να είμαστε εμείς καλά και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Σεβόμαστε τους παίκτες και την ομάδα του Άρη, αλλά εξαρτάται από τη δική μας απόδοση».
Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλο παιχνίδι, γιατί υπάρχουν καλοί και ποιοτικοί παίκτες και στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και όποιος πετύχει το γκολ θα πάρει τη νίκη. Ελπίζω να πέτυχουμε εμείς το γκολ και να επιστέψουμε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη».
Απόδοση: Footballleague News