Στο γεγονός οτι η ομάδα του δεν ξεκίνησε στο ματς όπως έπρεπε, απέδωσε τη βαριά ήττα με 84-67 από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης.
«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη επικράτησή του. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο και φαίνεται και από τη διακύμανση του σκορ πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην τελική έκβαση του αγώνα το κακό μας ξεκίνημα. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας έλλειμμα ενέργειας. Αντίθετα ο Προμηθέας προσέγγισε όπως έπρεπε την αναμέτρηση.
Εμείς έχουμε ένα θέμα με τη διάρκεια στην απόδοσή μας στους εκτός έδρας αγώνες μας. Θέλαμε να αυξήσουμε τα λεπτά ανταγωνιστικότητας, αλλά και να μην εγκαταλείψουμε το παιχνίδι όταν αυτό στράβωσε. Το πρώτο κομμάτι δεν το καταφέραμε, όμως στο δ΄ 10λεπτο δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος ενός αγώνα.
Θέλω να τονίσω ότι μια νίκη, όπως αυτή επί του ΠΑΟΚ, δεν μας κάνει σούπερ ομάδα, όπως επίσης και μια ήττα όπως η σημερινή δεν μας κάνει κακή ομάδα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στα συναισθήματά μας. Κάθε φορά που επιστρέφω στην Πάτρα νιώθω πολύ όμορφα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό που έχει γίνει στο «Τόφαλος». Είναι επίσης πολύ σημαντικό που η Πάτρα έχει ξανά δυο ομάδες στην Α1».
Ο Κέλσι Μπάρλοου σχολίασε από τη μεριά του: «Προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να το συνεχίσουμε αυτό και στην Πάτρα. Ηρθαμε να παίξουμε με μια καλή στρατηγική, όμως πιστεύω ότι είχαμε έλλειμμα ενέργειας στην αρχή του αγώνα. Εκεί ο Προμηθέας πήρε μια διαφορά και δυστυχώς αυτό μας στοίχισε στο υπόλοιπο παιχνίδι».