Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε για Ελευσίνα, για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.
Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Παπαδόπουλος, Βουτσελάς, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Νιάρος, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Χασομέρης, Ίλιτς, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Μπαϊκαρά και Τοπτίδης.
Εκτός έμεινε ο τραυματίας Σιδεράκης και οι Γκόλιας, Στογιάνοβιτς, Δουκάκης, Φατιόν, Τζάκσνον, Ράσιτς, Λαμπάκης, Καρρίκι. Οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής το πρωί της Πέμπτης θα κάνουν προπόνηση υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Ζήκου. Ενώ η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας.
Στο μεταξύ ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζίδης από τον Εβρο, ορίστηκε να διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Βοηθοί του θα είναι οι Καμπερίδης (Καβάλας), Καραΐσκος (Έβρου) και 4ος ο Τζουμαλάκης (Σερρών)