Την πρώτη του νίκη στη Β' Εθνική με τα Τρίκαλα πανηγύρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης το Σάββατο (26/11), ο οποίος κατάφερε είδε τον ΑΟΤ να φεύγει με το 1-0 από το Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό.
Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός ν υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του πως θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια και σημείωσε πως αυτό το τρίποντο φέρνει ηρεμία στις τάξεις των «κυανέρυθρων».
Αναλυτικά: «Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες. Ποιοτικά δεν ήταν καλό, πήγε στη δύναμη και μοιραία δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ο Αχαρναϊκός δεν έκανε καμία, εμείς κάναμε μια και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Έχουμε ξεκινήσει με φιλοδοξίες και όπως λογικό το άγχος μεγαλώνει, όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάρουμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη αυτή. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».
Σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, ο Γεωργιάδης τόνισε: «Στην Ελλάδα δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει πάνω απ' όλα και όχι ο τρόπος που παίζει μία ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν κερδίσαμε. Σήμερα κάναμε μόνο μια και πήραμε τη νίκη. Το τρίποντο αυτό θα φέρει ηρεμία στην ομάδα, είμαι σίγουρος».