Έτοιμος να αναλάβει το φορτίο να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης. Σε συνέντευξή του στη NOVA ο τρικαλινός διεθνής άσος και πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος τόνισε ότι «το να σε χαρακτηρίζουν ηγέτη σε ανεβάζει, αλλά και σου δημιουργεί ευθύνες. Είμαι έτοιμος να σηκώσω αυτό το φορτίο και είναι καλό κίνητρο για το μέλλον να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού».
Ο Φορτούνης είπε επίσης;
«Είναι σημαντικό που πήραμε το πρωτάθλημα. Κάναμε καταπληκτική χρονιά, καταρρίψαμε τα ρεκόρ και θέλουμε να τελειώσουμε με καλό θέαμα. Να κάνουμε μια καλή νίκη την Κυριακή, να χαρεί το ματς ο κόσμος και μετά να απολαύσουμε όλοι μαζί τη γιορτή.
Μακάρι να πάρουμε και του χρόνου τον τίλο. Πάντα ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους κι αυτό εύχομαι να γίνει και στη νέα σεζόν.
Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο. Δε σταματήσαμε καθόλου τη δουλειά στις προπονήσεις. Θέλαμε να γίνει το Κύπελλο, είναι καλό γενικά για το ποδόσφαιρό μας και θα το διεκδικήσουμε.
Είχα πει και πέρυσι ότι είναι σημαντικό να κάνω καλή προετοιμασία. Αυτό έγινε το καλοκαίρι, πίστεψα στον εαυτό μου, είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή και της ομάδας κι αυτό βγήκε στο γήπεδο».
Ο Φορτούνης αναφέρθηκε επίσης στην ωραία στιγμή με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κυριακίδη και τα συγχαρητήρια που του έδωσε την περασμένη αγωνιστική, αλλά και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμπάκα, στο δημοτικό σχολείο όπου φοίτησε.