Νέα μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Κυριακής (09/07). Οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Ρόντιον Ζγκούρι που προέρχεται από τον Αιγινιακό, ενώ πέρυσι ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καταγράφοντας 30 συμμετοχές οι οποίες συνοδεύτηκαν από οκτώ γκολ με τον σύλλογο της Πιερίας.
Ο 29χρονος επιθετικός προτίμησε τον ΑΟΤ έχοντας δεχθεί προτάσεις από την Α’ Εθνική της Αλβανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ροντιόν Ζγκούρι. Ο 29χρονος επιθετικός (14/3/1988) αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγινιακού (30 συμμετοχές, 8 γκολ) ενώ έχει παίξει στον Νέστο Χρυσούπολης, τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Οδυσσέα Κορδελιού».

Nέο τεχνικό επιτελείο

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στα Τρίκαλα, όπου το πρωί της Κυριακής ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον τεχνικό, Σωτήρη Αντωνίου και τον άμεσο συνεργάτη του, Πέτρο Στοΐλα.
Πρόκειται για τον γυμναστή Μερτ Ισμπιλίρ που είχε εργαστεί επί τρία χρόνια στην Καλλονή, στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και στον Παναιτωλικό. Επιπρόσθετα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Μερτ Ισμπιλίρ και Γιάννη Ζαλαώρα οι οποίοι εντάσσονται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με την ιδιότητα του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων αντίστοιχα.
Ο Ισμπιλίρ έχει δίπλωμα γυμναστή και προπονητή ποδοσφαίρου και έχει εργαστεί στην ομάδα της Καλλονής στο πρωτάθλημα της Superleague για 3 χρόνια όπως επίσης και στον Παναιτωλικό για 6 μήνες.
Ο Ζαλαώρας είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας».
a-sports.gr