Νέος προπονητής και νέο ξεκίνημα για τα Τρίκαλα, τα οποία θα προσπαθήσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν να βελτιώσουν όσο μπορούν την εικόνα τους και τη βαθμολογική τους θέση σύμφωνα με τον Περικλή Αμανατίδη.
Αυτός είναι ο στόχος όπως είπε στην ιστοσελίδα trikalascore.gr ο νέος τεχνικός του ΑΟΤ, ο οποίος ξεκαθάρισε ακόμη ότι είναι υποχρεωμένος με τους συνεργάτες του να αφήσουν και κάτι για την επόμενη μέρα.
Αναλυτικά:
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Υπάρχει ποιότητα. Είναι πράγματι καλοί παίκτες, όμως στις ομάδες και στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό και είναι μαγικό, πρέπει να συνδυάζεται μαζί με προσπάθεια, μαχητικότητα, με πολλά πράγματα και αυτά να μη σταματάνε ποτέ. Θέλει αυτοσυγκέντρωση, πίστη και ένα πλάνο που να το πιστεύεις. Όσο και αν υπάρχει η πίεση των αποτελεσμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να χτίσουμε κάποια πράγματα και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη. Η δίκη μου παρουσία θα εγγυηθεί αυτό το πράγμα».
Για το ενδεχόμενο νέων αποδεσμεύσεων: «Εγώ έχω βρει ένα συγκεκριμένο ρόστερ. Δεν έχω δει καμία αποχώρηση».
Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Πρέπει να ανταποκριθούμε στις συνθήκες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Αν η συγκέντρωσή μας είναι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, θα είναι ικανή ίσως να μας κάνει να χαμογελάσουμε».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο. Οι ομάδες είναι καλές, έχουν ένα επίπεδο όλες. Σημασία έχει εσύ τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις. Η περσινή ήταν μία καλή χρονιά για τα Τρίκαλα. Η φετινή δείχνει να μην ξεκίνησε τόσο καλά, όμως έχει όλα τα φόντα και τη δυναμική - ο κόσμος, η πόλη, το γήπεδο, ο νομός, η διοίκηση - ώστε να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Ακούω μία πρόταση κλισέ ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Πρέπει να γίνει, πρέπει να προγραμματιστεί για να γίνει».
Παίζει με Πανσερραϊκό ο Νταμάχου
Στις υπηρεσίες του Ζοέλ Νταμάχου εν όψει Πανσερραϊκού μπορεί να υπολογίζει ο Περικλής Αμανατίδης.
Ο Ιβοριανός μέσος των Τρικάλων δεν είχε μέχρι τώρα δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των Θεσσαλών, αφού δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του, ωστόσο το πρόβλημα διευθετήθηκε εντέλει.
Την Πέμπτη (2/3), λοιπόν, οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν ότι βγήκε το δελτίο του Αφρικανού, ο οποίος θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο (5/3) ματς των Σερρών.
Από εκεί και πέρα, απών θα είναι ο τιμωρημένος Κουσκουνάς, μια και κρίθηκε σκόπιμο να εκτίσει την ποινή του κόντρα στα «λιοντάρια».
a-sports.gr