Ακόμα μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχουν τα Τρίκαλα, καθώς σήμερα Τετάρτη (17/4) αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Οι «κυανέρυθροι» θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη FootballLeague. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Δημήτρης Σίτσας δήλωσε χθες αισιόδοξος ενώ ανακοίνωσε και τους παίκτες που πάνε Θεσσαλονίκη.
«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε οτι μας αξίζει, την παραμονή στη Φούτμπολ Λιγκ. Μπορεί να μη φαίνεται τόσο εφικτό βαθμολογικά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μας περάσει ο Ηρόδοτος. Θέλουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να πάμε με άλλη ψυχολογία στη συνέχεια. Με τον γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά είχαμε ξανά συνεργασία. Για μένα είναι επιβράβευση των προπονητικών προσπαθειών μου και της καλής πορείας μου ως τεχνικός. Με ήξεραν και από τη Λάρισα», είπε ο Σίτσας στον arenafm.
Όσο για την αποστολή των Τρικάλων αποτελείται από τους εξής: Σισέ, Ντιαλό, Ράντι, Μαρκόφσκι, Αιβάζογλου, Γιδόπουλο, Γκότοβο, Καπό, Κατσαντώνη, Κούλπα, Νιάρο, Ντόση, Πάνο, Συμελίδη, Συριόπουλο, Ταΐρη, Τριανταφυλλάκο, Τσιάρα και Τσιμίκα.
Όπως ενημέρωσαν οι «κυανέρυθροι», ο Ηρακλής παραχωρεί τη Θύρα1 για όσους οπαδούς των Τρικάλων επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο «Καυτανζόγλειο».

a-sports.gr