Ήρθε με διάθεση στα ύψη, πρωτοπορία, ποιότητα, τρέλα για το χορό και την τέχνη και άφθονη φαντασία… Δεν πρόκειται παρά για την ομάδα σύγχρονου και μοντέρνου χορού  τον XOTdance που δημιούργησε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ πριν δυο χρόνια, η οποία στέφθηκε από επιτυχία και φαίνεται να κέρδισε τους συμπολίτες μας!
Ο  ΧΟΤdance στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του ήρθε για να δώσει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στο αντικείμενο του χορού στην πόλη μας, προάγοντας την τέχνη και τον πολιτισμό κάτω από τις καλύτερες προδιαγραφές. Έχει ήδη στη διάθεσή του εκατοντάδες μέλη όλων των ηλικιών που τον πίστεψαν και τον στήριξαν όλη τη φετινή χρονιά, με τη Ραφαέλλα Μάνου να έχει τη γενική επιμέλεια των πολυπληθών αυτών τμημάτων. Μέλημα του ΧΟΤdance ήταν εξαρχής να ανταποκριθεί στις  πιο απαιτητικές προσδοκίες των μελών του και να βγάζει στην επιφάνεια συνεχώς καινούρια ταλέντα στο χορό ! Κατάφερε να μεταδώσει από τον πιο μικρό έως και τον πιο μεγάλο χορευτή το πάθος για το χορό, τη συνεργασία , τη σωματική και ψυχική εκτόνωση και τη δημιουργία, μέσα από ένα ευχάριστο και διαπαιδαγωγικό κλίμα διδασκαλίας. Μάλιστα με τη σφραγίδα της zumba fitness instructor, Κάτια Νανά Μάνου, ο ΧΟΤdance φρόντισε να συνδυάσει το χορό με τη γυμναστική και την ψυχαγωγία και έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του να απολαύσουν τα οφέλη της γυμναστικής μέσα από τη διασκέδαση που προσφέρει το πρόγραμμα zumba fitness!
Κάνοντας αρκετές εμφανίσεις και παραστάσεις μέχρι στιγμής, με την κάθε μία να έχει το δικό της ξεχωριστό ύφος και μια άρτια επιμέλεια, ο ΧΟΤdance σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην πορεία του αυτά τα δυο χρόνια  και προσέφερε θεάματα υψηλού επιπέδου στην πόλη μας. Ισχυρότερη απόδειξη της δουλειάς του ήταν φυσικά η παράσταση «ALL ABOUT DANCE  Ι»  το 2014 & ‘’ALL ABOUT DANCE II – Musical Edition’’ το 2015 που παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος υπό την επιμέλεια της Ραφαέλλας Μάνου, οι  οποίες ήταν πρωτοποριακές, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και μάγεψαν όσους παρευρέθηκαν τόσο με τις εντυπωσιακές χορογραφίες, τη ζωντάνια των χορευτών  και τη σκηνική παρουσία όσο και με τη μουσική επιλογή.


Πέρα από τα τμήματα  εκμάθησης χορού και χορογυμναστικής, μεγάλη απήχηση  όλη τη χρονιά που μας πέρασε είχαν τα τμήματα Pilates υπό την επιμέλεια της κ. Ματίνας Μπλαντή και Yoga Hatha και Yoga για εγκύους υπό την επιμέλεια της Ελένης Πισπιρίκου  που δημιούργησε ο ΧΟΤdance, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να γυμναστούν  σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΧΟΤdance με την επιμέλεια της κ. Σίας Φαράκη από την άλλη, απευθυνόμενο σε μικρούς και μεγάλους, έδωσε τη δική του καλλιτεχνική πινελιά στην πόλη μας, αποδεικνύοντας τις ευεργετικές  δυνατότητες του θεάτρου πάνω στον άνθρωπο. Οι  παιδικές παραστάσεις  « Ο Χρωματίωνας και τα χρώματα» και ‘’Οι μύθοι του Αισώπου’’ που δόθηκαν, συγκίνησαν τους πάντες, ενώ  οι θεατρικές  παραστάσεις  των ενηλίκων ‘’Σκηνές από τον Ελληνικό κινηματογράφο’’ καθώς και η συμμετοχή του στο έργο ‘’Σακαφλιάς ο μύθος’’ εξέπληξαν το κοινό.
Ο ΧΟΤdance και οι συνεργάτες του νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την στήριξη των συμπολιτών μας, δεν έχει παρά να συνεχίσει το έργο του με τον καθιερωμένο επαγγελματισμό, την ανεξάντλητη ενέργεια και όρεξη για δημιουργία, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη δουλειά του και επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και άλλες πολλές συναρπαστικές χορευτικές χρονιές !
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Διεύθυνση :Ιπποκράτους 10 ( πεζόδρομος )
Τηλ. 24315 50893