Θύμα τουριστικών πρακτόρων ταξιδιωτικού γραφείου στον Βόλο έπεσε η διοργανώτρια των Θεσσαλικών Καλλιστείων Ευαγγελία Γκίκα. Μιλώντας στην «Espresso» ισχυρίστηκε πως ο υπάλληλος της «έφαγε» την προκαταβολή που είχε πληρώσει για τις κρατήσεις δύο υπερατλαντικών ταξιδιών για δύο εστεμμένες, οι οποίες θα έπαιρναν μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Με το που άρχισαν τα capital controls εμφανίστηκε η επιχειρηματίας και ζήτησε από τη διοργανώτρια την πλήρη εξόφληση των εισιτηρίων με προορισμό την Κίνα. Απευθύνθηκε σε άλλο πρακτορείο για να τσεκάρει ότι όλα είναι εντάξει με τα εισιτήρια ώστε να κάνει την εξόφληση, με έκπληξη όμως ανακάλυψε πως δεν υπήρχε καμία κράτηση στα ονόματα των μοντέλων.

Αφού πήρε την …κρυάδα εξασφάλισε στις κοπέλες νέα εισιτήρια, ενώ προηγουμένως κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου εναντίον της κυρίας που "δάγκωσε" και άλλους.
Ανάμεσα στις εστεμμένες και η Τρικαλινή Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, αναπληρωματική Σταρ Θεσσαλίας 2014, που θα πάρει μέρος τον Οκτώβριο στον παγκόσμιο διαγωνισμό "Face Beauty International", στην Ταϊβάν…

Τ.Π.