Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην ταβέρνα «Κοσμικόν» στη Φαρκαδόνα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Φ.

Σε πανηγυρικό κλίμα, απόρροια της εντυπωσιακής πορείας που διαγράφει η ομάδα στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην κορυφή , έχοντας μάλιστα διαφορά 10 βαθμών από το δεύτερο και στο κύπελλο, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά, κόπηκε η Βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γιώργο Χαλβατζά και τον Γραμματέα, Τάσο Φραγκούλη, το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο προπονητής, Τάκης Ρούσσας.

Στην κοπή πίτας, βρέθηκε , άρτι αφιχθείς από Αθήνα , ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωστός φίλαθλος της ομάδας, Ηλίας Καραμάνος.

Το μενού της βραδιάς, επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Μάλλιος, υπεύθυνος του μαγαζιού, προσφορά του οποίου ήταν το τραπέζι προς την ομάδα, ενώ τη Βασιλόπιτα προσέφερε ο κ. Δημήτρης Οικονόμου, το Ζαχαροπλαστείο του οποίου, είναι  εκ των χορηγών της Α.Ε.Φ., στη φετινή προσπάθεια.

Αφού άπαντες απόλαυσαν το γευστικότατο, πλούσιο φαγοπότι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας.

Την πίτα έκοψαν από κοινού, οι κ. κ. Φραγκούλης, Χαλβατζάς, Καραμάνος και οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Παντελής Γρηγορίου και Σάκης Παππάς.

Τυχεροί της βραδιάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Πέτρος Διβανές και Θωμάς Πατσιαλής, που βρήκαν τα φλουριά της Φαρκαδόνας, τα οποία αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό των 50 ευρώ έκαστο.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εξαιρετικό καλό κλίμα και φυσικά άφθονο καλαμπούρι και γέλιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που δίχως υπερβολή έχουν γίνει μεταξύ τους μία οικογένεια και αυτό φαίνεται συνεχώς.

Επόμενο ραντεβού για όλους, το Σάββατο στο γήπεδο Πύργου, όπου η Α.Ε.Φ θα αντιμετωπίσει το τοπικό σωματείο, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής.