Παιχνίδι εμπειριών μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό των Τρικάλων κόντρα στον ΠΑΟ, στο ΟΑΚΑ. Η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους πράσινους, στις 7 μ.μ. στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟ μετρά τρεις ευρείες νίκες την τελευταία διετία απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries . Οι “πράσινοι” πέρασαν στον πρώτο γύρο από την έδρα του αντιπάλου τους με 96-70 ενώ πέρυσι έκαναν το 2/2 με διαφορές 20 πόντων.

Ειδικότερα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, στις 2 Φεβρουαρίου 2014, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε των Τρικάλων BC Aries με 83-63. Ηταν ένας αγώνας που κρίθηκε από την πρώτη περίοδο αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 22-8. Ο Γκιστ είχε 14 πόντους και εννιά ριμπάουντ, 13 με έξι είχε ο Μαυροκεφαλίδης ενώ 12 είχε ο Μπράμος. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Κρις Εβανς έπαιζε σχεδόν... μόνος του, έχοντας 30 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στατιστικά
* Εξι πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Τζάστιν Ινγκραμ για να τον καταστήσουν τέταρτο σκόρερ στην ιστορία της Θεσσαλικής ομάδας αφού θα ξεπεράσει τους 188 που είχε πέρυσι ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ.
* Με δύο πόντους ο Ντίνος Νικολόπουλος θα φτάσει τους 100 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
* 17 πόντους μακριά από τους 500 βρίσκεται ο Στιβ Πάνος.

Συλλυπητήριο σε Κίτσο

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της η διοίκηση της ομάδας για το θάνατο του Στέργιου Κίτσου αναφέρει τα εξής:  «Η οικογένεια του Τρικαλινού μπάσκετ είναι φτωχότερη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Στέργιου Κίτσου ο οποίος το υπηρέτησε με μεράκι και αγάπη για πολλά χρόνια συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του. Η οικογένεια των Τρικάλων BC Aries εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Στέργιου».