Συνεχίζονται οι πολιτικές εξορμήσεις της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Αυτή τη φορά η Ο.Μ Οιχαλίας - Φαρκαδόνας διοργάνωσε εκδήλωση στο Πετρωτό με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον βουλευτή Τρικάλων κ.Σάκη Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «η προσέλευση ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον των κατοίκων ιδιαίτερα έντονο για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή καθώς και για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης απασχόλησε το θέμα της διαπραγμάτευσης της χώρας με τους θεσμούς και τους εταίρους της.

Παρουσιάστηκαν εκτενέστερα οι πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της νέας Κυβέρνησης σε σχέση με τα ζητήματα της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ευνοϊκής ρύθμισης των φορολογικών υποχρεώσεων.

Μεγάλη αναφορά υπήρξε στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες σε σχέση με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες στου τομείς της υγείας και της αγροτικής πολιτικής.

Τη συζήτηση στη συνέχεια μονοπώλησε το θέμα της πολεμικής που δέχεται η νέα Κυβέρνηση από την εγχώρια διαπλοκή ενώ τονίστηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής της κοινωνίας στο πλευρό της Κυβέρνησης.

Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων καθώς για τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους πολίτες και η ανοιχτή συζήτηση μαζί τους για τις αποφάσεις και τις κινήσεις της Κυβέρνησης».