ΝΕΑ συνάντηση της ομάδας αυτή την Κυριακή 8/3/2015 στις 11.30 το πρωί στο καφέ RESIDENCE στα Μανάβικα, Καραΐσκάκη 65.

Το θέμα της συνάντησης θα είναι:

"Γνωρίστε τί είναι ο Φυσικός και τι ο Φυσιολογικός τοκετός. Προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μύθοι στον θηλασμό και πώς θα τους ξεπεράσετε."

Στη συνάντηση αυτή θα είναι η Μαία, Πασχαλίνα Καμπουρίδου, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραστεί την προηγούμενη φορά,  πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC που θα μιλήσει για το πώς μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένες για έναν τοκετό όπως τον επιθυμούμε.

Στη συνάντηση δεν επιτρέπεται το κάπνισμα για ευνόητους λόγους. Επίσης η Ομάδα παρακαλεί στη συνάντηση να είναι όλοι απόλυτα υγιείς, γιατί θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο παρουσία εγκύων και νεογέννητων.

Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν.

Πληροφορίες για την εκδήλωση στα Τρίκαλα, στην ομάδα του Facebook:

«Τρίκαλα- Καρδίτσα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας», https://www.facebook.com/groups/TrikalaThilasmos/ 

 

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Τρικάλων-Καρδίτσας, δημιουργήθηκε με στόχο την «από μητέρα προς μητέρα» υποστήριξη, ενημέρωση, και ενθάρρυνση σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα και δραστηριοποιείται μέσω facebook αλλά και διοργανώνοντας συναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Στην ομάδα, υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μητέρες και είναι στη διάθεση άλλων μαμάδων που ίσως χρειαστούν κάποια βοήθεια για το ξεκίνημα και την συνέχιση ενός επιτυχημένου μακροχρόνιου θηλασμού. Η Ομάδα προασπίζει επίσης τον Φυσικό τοκετό, τη φυσική διατροφή του μωρού και του μικρού παιδιού και τα δικαιώματά του.

Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική, παρέχεται δωρεάν και οι απόψεις είναι προσωπικές. Η Ομάδα δεν διαχειρίζεται από επαγγελματίες υγείας, απλά τα μελη της μοιράζονται καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Ως εκ τούτου είναι στην κρίση της κάθε μητέρας, το αν θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων μαμάδων ως σωστές.