Την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, στην Κοιλάδα των Τεμπών έκλεισαν για περίπου δύο ώρες (από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα) αγρότες της Θεσσαλίας, ενώ το μπλόκο στην περιοχή ενισχύεται σταδιακά με τρακτέρ που καταφθάνουν στο σημείο. Τα τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος και δεν εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.
Στα Τέμπη έχουν παραταχθεί 600 τρακτέρ περίπου (φωτογραφία από ert.gr) , όσοι δηλαδή αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες της ημέρας αφού από τα ξημερώματα χιόνιζε ακατάπαυστα. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής θα παραμείνουν στο σημείο σε όλη της διάρκεια της νύχτας συγκροτώντας ομάδες περιφρούρησης.
Από αύριο αναμένουν την ενίσχυση του σημείου συγκέντρωσης με άλλους συναδέλφους και τα γεωργικά τους μηχανήματα με σκοπό να παραμείνουν έως ότου δοθεί απάντηση στα όσα ζητούν.
Με ανακοίνωσή τους καλούν  τους αγρότες και των υπολοίπων μπλόκων να συμμετέχουν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να συντονίσουν κοινή δράση των κινητοποιήσεων και να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και συζήτηση από μηδενική βάση των αιτημάτων τους.
Οι αγρότες ωστόσο κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ως προς το πώς θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους εάν λάβουν αρνητική απάντηση από το Μαξίμου.
Στο μεταξύ έτοιμοι να στήσουν το δικό τους μπλόκο στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης  έξω από τη Λάρισα, στον κόμβο Νίκαιας αύριο Πέμπτη μετά τις 14.00 το μεσημέρι, είναι οι αγρότες που συντάσσονται με την Πανελλαδική συντονιστική των μπλόκων.