Σε εξέλιξη βρίσκεται  χιονόπτωση και μέσα στην πόλη των Τρικάλων χωρίς να έχει δημιουργηθεί για την ώρα στρώμα χιονιού η προβλήματα στο δίκτυο. Από νωρίς το πρωί χιονίζει και στα ορεινά των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό. Εικοσιπέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επιχειρούν για να καθαρίσουν το χιόνι στο οδικό δίκτυο, ρίχνοντας παράλληλα αλάτι.
Μέχρι τώρα το οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζει προβλήματα και είναι ανοικτό, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη.
Για σήμερα Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει:
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στα Κύθηρα, την Πελοπόννησο (κυρίως στην ανατολική και την νότια). Βροχές κατά περιόδους ισχυρές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα, την ανατολική Στερεά (κυρίως στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Εύβοια).
Β. Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο αρχικά από τα 600 μέτρα που σταδιακά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα όρεινα. Στις υπόλοιπες περιοχές, καθώς και στη Θεσσαλία (κυρίως στο Πήλιο) κατά διαστήματα θα χιονίζει και στα ημιορεινά (500-600 μέτρα).
Γ. Οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στη νότια Πελοπόννησο και τα Κύθηρα θα ενισχυθούν τη νύχτα στα 9 και πιθανόν στα 10 μποφόρ.