Από ένα βαθμό πήραν Τρίκαλα και Εορδαϊκός στην ισόπαλη 1-1 μεταξύ τους αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Προηγήθηκε ο Εορδαϊκός

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’. Μετά από αυστηρό φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Μαρκόν εκτέλεσε για το κεφάλι του Νικολλί, ο Παπαδόπουλος δεν βγήκε και έτσι σχετικά εύκολα ο επιθετικός του Εορδαϊκού έκανε το 0-1.

Ισοφάριση με τον Νίκο Σκόνδρα

Στο 17’ ο Μπουκουβάλας βγήκε απέναντι από τον Δημητριάδη ο ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του αλλά στην εξέλιξη της φάσης και σε σουτ που επιχείρησε ο Ζαϊμι η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής αυτή τη φορά έδειξε την άσπρη βούλα και ο Νίκος Σκόνδρας στο 18’  ευστόχησε για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος, Ζαϊμι (70’ Πατρώνης), Κοντογεώργος (83’ Μαρούδας), Σαμαντάς (70’ Βασιλείου), Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικολόπουλος, Κουναβάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης (90’ Φασουλάκος), Μαρκόν (88’ Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (83’ Χαϊτας), Μητσόπουλος (83’ Παπάς), Νικολλί (83’ Καλογιαννίδης)

liganews.gr