Πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πύλη στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου , την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 18..00, παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα που έδωσε το έναυσμα του ανάμματος του Δένδρου και αρκετού κόσμου αλλά και πολλά παιδιά, δημιούργησαν μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου που ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους παρευρισκόμενους, καλώντας στο βήμα τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Μαράβας ανέφερε..

"Στολίσαμε την Πύλη φέραμε άρωμα Χριστουγέννων στην πόλη μας. Απόψε ανάβουμε τα φώτα του Δέντρου σύμβολο της συνέχισης της ζωής με ελπίδα αισιοδοξία και ειρήνη στην καρδιά μας. Ήρθαν τα Χριστούγεννα. Ένας ακόμα χρόνος φεύγει . Και έρχεται ο καινούργιος το 2024.Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός.

Με χαρά σας καλωσορίζω στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων έχουν στο κέντρο τους τα παιδιά.

Περάσαμε και περνάμε δύσκολες μέρες με την με την κακοκαιρία Daniel , όμως στο τέλος θα βγούμε νικητές. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση των γιορταστικών εκδηλώσεων, καθώς και όλους τους χορηγούς.

Εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024.

Ακολούθησαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τραγούδησαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στην Πύλη. Δόθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλα τα παιδιά."