Νέα υποψηφιότητα για τον συνδυασμό "Πορεία στο Μέλλον", καθώς ο Βόπης Κωνσταντίνος έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος είναι 38 ετών και διαμένει στον Άγιο Βησσαρίωνα από όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένος με την Μεγγούδη Ελευθερία και πατέρας δύο αγοριών ηλικίας 1,5 και 3 ετών αντιστοίχως.

Ο Κωνσταντίνος είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με ενιαίο και αδιάσπαστο Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Εργάζεται στην Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε).

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε...."Δηλώνω παρών στον αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Όλοι μαζί ενωμένοι θα εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στην τοπική μας κοινωνία. Το εκλογικό σώμα θα δώσει καθαρή εντολή στον συνδυασμό μας προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας , ώστε να βγούμε από την οπισθοδρόμηση και να μπούμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας".

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε.... "Ο Κωνσταντίνος είναι χαρισματικός και καταξιωμένος στον τομέα του και έχει τη θέληση να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Άνθρωπος εργατικός, μεθοδικός, συγκροτημένος και υπεύθυνος. Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία του στον τομέα της τεχνολογίας, θα μας εξασφαλίσει μία ασφαλή πορεία προς το μέλλον.

Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!"