Στο συγχαρητήριο μήνυμά της για την διάκριση της μαθήτριας του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων, Δήμητρας Ντάσκα, στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη - Μαρίνα Ξυνοπούλου, αναφέρει τα εξής: 

"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ντάσκα Δήμητρα, μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του 7ου ΓΕΛ  Τρικάλων, η οποία κατέκτησε την 2η θέση στα 1500 μέτρα, στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Κλασικού αθλητισμού Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ , Ελλάδας – Κύπρου.

Η ενασχόληση  με τον αθλητισμό δεν επιφέρει μόνο σημαντικά οφέλη στη υγεία αλλά συντελεί και στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και κινήτρων τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Η εκπαιδευτική κοινότητα με υπερηφάνεια και συγκίνηση στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια, προβάλλοντας και υποστηρίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού. 

Συγχαρητήρια στον κ. Αγαθοκλή Αζέλη,  Διευθυντή του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων και το σύλλογο διδασκόντων για την υποστήριξή τους. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών, γονείς και προπονητές, οι οποίοι υπήρξαν υποστηρικτικοί ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Από καρδιάς εύχομαι στη μαθήτρια, Ντάσκα Δήμητρα, να συνεχίσει την αθλητική της πορεία και με άλλες διακρίσεις και πάντα να πραγματοποιεί με επιμονή και υπομονή τους στόχους της σε όλους τους τομείς".