Συνεδρίασαν για δεύτερη φορά στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλοι/ες της Νέας Αριστεράς Τρικάλων, προκειμένου να συζητήσουν τον οδικό χάρτη ως την πανελλαδική ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου κόμματος που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου "στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Πανελλήνιο’’, σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία του Νίκου Μπίστη, όλα τα τοπικά στελέχη επεσήμαναν ότι με τη Νέα Αριστερά αποκτά ξανά, πολιτικό περιεχόμενο ο αριστερός και προοδευτικός πολιτικός λόγος, με όραμα και μαχητικότητα.

Στόχος του νέου κόμματος και σε τοπικό επίπεδο, είναι η επαφή με τον κόσμο, η εξωστρέφεια και η δημιουργία δεσμών αξιοπιστίας με την κοινωνία των Τρικάλων. Μέσω παρεμβάσεων και δράσεων, να απαντηθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας και η αγωνία των πολιτών να μετατραπεί σε νέα πολιτική δύναμη.

Παράλληλα ορίσθηκε προσωρινό Συντονιστικό όργανο της Νέας Αριστεράς για το νομό στο οποίο συμμετέχουν 7 μέλη: Ζαμπραΐλα Ναυσικά, Κίσσας Γιώργος, Κούρτη Ιουλία, Μουργελάς Μπάμπης, Παγδάτoγλου Κυριακή, Παπαζεύκου Ουρανία, Σαλιάχη Νικολέττα.

Η Νέα Αριστερά στο δρόμο που θα οδηγήσει στη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών θα ξεκινήσει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα.

Στα Τρίκαλα προγραμματίστηκε η πρώτη ανοικτή εκδήλωση - κάλεσμα μελών και φίλων, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, με ομιλήτρια τη βουλευτή Έφη Αχτσιόγλου."