Μία ακόμη ημέρα ξημέρωσε χωρίς ίντερνετ για τους κατοίκους και επαγγελματίες της οδού Γαριβάλδη αλλά και των γύρω δρόμων, αφού και πάλι κατά την διάρκεια των εργασιών της ανάπλασης του δρόμου από τα συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων, χτυπήθηκαν καλώδια του δικτύου. 

Η βλάβη, που επισήμως από τις εταιρίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αποδίδεται σε διακοπή ρεύματος, αν και αναμενόταν να αποκατασταθεί μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της σημερινής ημέρας παραμένει ακόμη. 

Την προηγούμενη εβδομάδα οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής έμειναν και πάλι χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, λόγω της αστοχίας του σκαπτικού μηχανήματος. Μάλιστα, η βλάβη τότε από την Τρίτη 18 Ιουλίου, όταν προκλήθηκε, αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουλίου. 

Κυρίως οι επαγγελματίες που βρίσκονται στην οδό Γαριβάλδη αλλά και γύρω από αυτήν είναι αγανακτισμένοι, αφού βλέπουν πως τα έργα όχι μόνο προχωρούν με αργούς ρυθμούς, αλλά τους προκαλούν και προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο του κέντρου της πόλης υπάρχουν παρά πολλά ιατρεία, ενώ η οδός Γαριβάλδη ήταν κλειστή για έναν τουλάχιστον μήνα λόγω των έργων της ΔΕΥΑΤ που προηγήθηκαν. 

trikalaenimerosi.gr