Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

- προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, το Σάββατο 02/03/2024 και από την Δευτέρα 04/03/2024 έως και το Σάββατο 09/03/2024 από 07:30 έως 15:30, στην οδό Αβέρωφ και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση της με την οδό Ζάππα έως τη διασταύρωση της με την οδό Β. Τσιτσάνη, για οικοδομικές εργασίες.

- προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. τις ώρες 07:30 - 15:30 και 17:30 - 19:0΄ από τη Δευτέρα 04/03/2024 έως και την Δευτέρα 11/03/2024

Επί της οδού Καβράκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Φλεγίου και Πλάτωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Πλάτωνος)
Επί της οδού Πλάτωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καβράκου και Πλάτωνος Τέρμα (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Πλάτωνος)
Επί της οδού Καβράκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πλάτωνος και Λαϊου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Λαϊου)
Επί της οδού Καβράκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λαϊου και Αριστοφάνους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Αριστοφάνους)
Επί της οδού Πλάτωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καβράκου και Συγγρού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Συγγρού)
Επί της οδού Πλάτωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Συγγρού και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Συγγρού)
Επί της οδού Α. Παππά και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καβράκου και Συγγρού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Συγγρού)
Επί της οδού Α. Παππά και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Συγγρού και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Συγγρού)
Επί της οδού Συγγρού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Πλάτωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Πλάτωνος)
Επί της οδού Συγγρού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πλάτωνος και Α. Παππά (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Α. Παππά)
Επί της οδού Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Συγγρού και Α. Παππά (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Α.Παππά)
Επί της οδού Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Θεμιστοκλέους και Α. Παππά (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Α. Παππά)
Επί της οδού Πλουτάρχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τερτίπη και Φλεγίου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Τερτίπη)
Επί της οδού Ομήρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τερτίπη και Ομήρου τέρμα (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Τερτίπη)
Επί της οδού Φλεγίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πλουτάρχου και Αρριανού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Αρριανού)
Επί της οδού Αγ. Κων/νου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Τερτίπη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Αρριανού)