Στο θέμα της μη υποψηφιότητας του συμπολίτη ψυχιάτρου Γιώργου Οικονόμου στην Κ.Ε. του ΠαΣοΚ, αναφέρθηκαν μιλώντας στη Λέσχη 97,6 τα τοπικά στελέχη Γιάννης Τριγώνης και Λώρεν Κασσοπούλου:

O επόμενος γραμματέας της νομαρχιακής Γιάννης Τριγώνης, ανέφερε τα εξής: 

«Στο συνέδριο υπήρξε διάχυτο το τρικαλινό στοιχείο, με τους τρικαλινούς που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά και κάποιους που κατάγονται από εδώ και ζούνε στην Αθήνα.

Όσο για τον Γιώργο Οικονόμου, έχει ο ίδιος ξεκαθαρίσει τη δική του διαδρομή. Θα είναι υποψήφιος βουλευτής, και με τα σημερινά δεδομένα παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ μια έδρα στο Νομό μας, αν καταφέρει να βγει πρώτος στο ψηφοδέλτιο θα μπει και στο κοινοβούλιο. Είναι κάτι που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, η έδρα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, ενώ πλέον υπάρχει σαν δεδομένο.

Έτσι λοιπόν λειτούργησαν κάποια ασυμβίβαστα. Δηλαδή, όπως κάποια άτομα που θα είναι τα πιο πιθανά να εκλεγούν γραμματείς στις νομαρχιακές δεν μπήκαν στην Κεντρική Επιτροπή, έτσι και κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές πάρθηκε η απόφαση να μην μπουν στην Κεντρική Επιτροπή λόγω των ασυμβίβαστων και των συσχετισμών που δημιουργούνται, και αν γίνει η εκλογή τους σε λίγους μήνες θα έπρεπε αυτόματα να παραιτηθούν.»

Αναφερόμενη στο ίδιο θέμα η Λώρεν Κασσοπούλου και απαντώντας στον Γιάννη Τριγώνη, είπε τα εξής: 

«Ήταν άστοχη η δήλωση του αγαπητού μου φίλου και συντρόφου Γιάννη Τριγώνη, πιστεύω άλλο είχε στο μυαλό του και αυτό που είχε συνδέθηκε με τον Γιώργο Οικονόμου. Επειδή συζητήθηκε το θέμα της υποψηφιότητας του Γιώργου Οικονόμου στην Κεντρική Επιτροπή και μάλιστα προαναγγέλθηκε, η αλήθεια είναι άλλη.

Πριν καιρό είχα δηλώσει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα λειτουργήσει με συγγενείς, φίλους και κουμπάρους. Και αυτό γίνεται πράξη στο πρόσωπο του Γιώργου Οικονόμου, και ήταν ένα ισχυρό μήνυμα που ελπίζω να ληφθεί υπόψη. Στην ομιλία του ο πρόεδρος μας προέτρεψε να αποδείξουμε στους πολίτες ότι έχουμε αλλάξει. Η αλαζονεία, ο παραγοντισμός, η ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης ότι εγώ κάνω κουμάντο και κανένας άλλος, δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ. Όσοι λοιπόν σκέφτονται έτσι, ας αλλάξουν διότι θα φάνε οι ίδιοι τα μούτρα τους και θα πληγώσουν την παράταξη. Ας αφήσουν λοιπόν την αλαζονεία του νικητή και ας εντρυφήσουν στην ταπεινότητα της νίκης της παράταξης.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όλοι να αντιμετωπίζονται με ίσα μέτρα και σταθμά. Κανένας δεν είναι κάτι παραπάνω γιατί τυχαίνει να στήριξε τον Ανδρουλάκη, να είναι φίλος ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι για τον ίδιο στόχο αγωνιζόμαστε, και όλους τους χρειαζόμαστε.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι σημαντικό κεφάλαιο για την παράταξη μας. Αλλά κανένας δεν μπορεί μόνος του, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε. Το ποιον θα επιλέξουν οι τρικαλινοί πολίτες για βουλευτή στις επόμενες εκλογές, είναι κάτι που οι πολίτες θα το αποφασίσουν. Γι αυτό μιλάω, γιατί δεν μας ευνοεί το να καλλιεργείται το κλίμα προς τα έξω ότι μόνο εκείνος θα μπορέσει να εκλεγεί ως βουλευτής.»