Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών από τις κακοκαιρίες σε όλο το εύρος του Νομού Τρικάλων.

Η Περιφερειακή Ενότητα με δεκάδες μηχανήματα και σε συνεννόηση με όλους τους αρμοδίους, προχωρά στην καθημερινή υλοποίηση του πλάνου που έχει καταρτίσει για την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε να αμβλύνει τα προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι πολίτες σε κάθε γωνιά του Νομού.

Σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν οι εργασίες για την τοποθέτηση γέφυρας μπέλεϋ στον Κλεινοβό από το αρμόδιο τμήμα του στρατού, η οποία αναμένεται να έχει δοθεί στην κυκλοφορία έως το τέλος της εβδομάδας.

Τις εργασίες επιβλέπει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος τονίζει πως «έχουμε υποχρέωση απέναντι σε κάθε πολίτη του Νομού να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση όλων των καταστροφών που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που προχωρά και ολοκληρώνεται η τοποθέτηση της γέφυρας μπέλεϋ στον Κλεινοβό, η οποία θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του στρατού για το έργο και την συνδρομή τους, όπου ήταν και είναι δυνατό, για την αντιμετώπιση των ζημιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με την εμπειρία τους βοήθησαν και βοηθούν τα μέγιστα ώστε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει και στόχο έχει να επιλυθούν γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα. Είμαι σίγουρος πως το έργο αυτό θα συνεχιστεί προς όφελος των συμπολιτών μας».