Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων.

Συμμετέχουν οι: 

Αντάρας Λάμπρος: Αρχιτέκτονας, μέλος της Αριστερής Κίνησης Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων), συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Μητροπάνου Μυρσίνη: Γραφίστρια, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Πρεκατές Χρήστος: Οφθαλμίατρος, αναπληρωματικό μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Τάχου Εύη: Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, ιδρυτικό μέλος της ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.