Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων "Ιωάννης ο Δαμασκηνός" κ. Αθανάσιος Δημητρίου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουν τις πλέον θερμότερες ευχαριστίες προς την Αξιότιμη Οικογένεια του μουσικού και καταξιωμένου Διδασκάλου μας, πρώην Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, και πρώην Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής και Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης αειμνήστου Κωσταντίνου Ηλιάδη, για τη σημαντική δωρεά, προς τη βιβλιοθήκη του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων, μεγάλου αριθμού μουσικών και άλλων πολύτιμων βιβλίων.

Η προσφορά του αείμνηστου Κωσταντίνου Ηλιάδη, μέσω της οικογενείας του, συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης του Σωματείου μας με βιβλία χρηστικά και απαραίτητα για όλους τους Ιεροψάλτες μας.

Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αξιόλογων εκδόσεων αποτελεί μέριμνα και ζητούμενο για το Σωματείο μας και η συγκεκριμένη δωρεά ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο αυτό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι αυτής της αξιέπαινης πράξης, που ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές.