Στο Πασχαλινό του μήνυμα ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θ. Αλέκος αναφέρει τα εξής: 

"Σε μία περίοδο με οικονομικές, συναισθηματικές αλλά και κοινωνικές δυσκολίες, το Πάσχα έρχεται να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία, αρετές απαραίτητες για να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές προκλήσεις της καθημερινότητας.

Το ορθόδοξο Πάσχα αποτελεί για τους Έλληνες μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα. Από μόνο του το μήνυμα της Ανάστασης εμπεριέχει την ελπίδα και είναι σήμερα πιο επίκαιρο και αναγκαίο από ποτέ καθώς αντιπροσωπεύει τις καθημερινές μάχες που δίνουν οι συμπολίτες μας για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και αντιξοότητες των καιρών.

Εύχομαι από καρδιάς η Ανάσταση να αναζωπυρώσει σε όλους μας την ελπίδα, την αισιοδοξία και την πνευματική ευελιξία, να μας δώσει δύναμη να αγωνισθούμε με σθένος και να επιμείνουμε, γιατί η επιμονή και η υπομονή για την επίτευξη του στόχου είναι δεξιότητες για ένα δημιουργικό μέλλον, τόσο για τον καθένα μας ξεχωριστά όσο και για το Δήμο μας, τον Δήμο Μετεώρων.

Η πιο λαμπρή μέρα της Χριστιανοσύνης ας είναι οδηγός μας, για μια κοινωνία φωτεινή και αισιόδοξη, για ένα Δήμο Μετεώρων που ευημερεί και στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς χωρίς καμία εξαίρεση.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και ελπίδα."