Σε ένα ακόμη κάστρο του ΠΑΣΟΚ, στον Παλαιόπυργο που διαχρονικά χτυπά η καρδιά της δημοκρατικής παράταξης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Ο Γιώργος Ηλιάδης μίλησε σε μια μεγάλη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει ως ισχυρή δύναμη, όχι μόνο στον Παλαιόπυργο αλλά σ’ όλη τη χώρα.

Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε λόγο για ψευτοδιλήμματα του απερχόμενου δικομματισμού τα οποία ελάχιστα αφορούν τα πραγματικά προβλήματα τους μέσου αγρότη, επαγγελματία, εργαζόμενου και ανέργου.

«Η ερώτηση που θα απευθύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι ξεκάθαρη: «Πώς θα αλλάξουμε την χώρα». Φοβάμαι ότι η ερώτηση των άλλων θα είναι «Ποιος θα κάτσει στην καρέκλα και ποιος θα χειριστεί τους αρμούς της εξουσίας»» υπογράμμισε και πρόσθεσε με έμφαση:

«Εμείς όμως υπηρετούμε διαφορετικούς κόσμους. Γιατί εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με παρακρατικές παρακολουθήσεις! Δεν έχουμε καμία σχέση με πολιτικές που μοιράζουν πλούτο, ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης μόνο σε λίγους.

Δεν έχουμε καμία σχέση με εκείνους που αρνούνται να μειώσουν τους έμμεσους φόρους όπως γίνεται στην Ευρώπη! Δεν έχουμε καμία σχέση με πολιτικές που γονάτισαν την μεσαία τάξη και έκλεισαν τις τράπεζες. Καμία σχέση με όσους ακόμα και σήμερα ονειρεύονται να ελέγξουν τους «αρμούς της εξουσίας» και πιστεύουν ότι η Δημοκρατία μπορεί να αποκατασταθεί “με το άγριο”.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σχέση με το λαό, «μια σχέση η οποία μετά από γενναία αυτοκριτική και παραδοχή λαθών, οδηγεί με συγκεκριμένες προτάσεις στο αύριο την παράταξη και τη χώρα».