Την Τετάρτη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των ωφελουμένων και του προσωπικού του ΚΗΦΗ στο Μουσείο Τσιτσάνη και στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό. Αρχικώς η υποδοχή έγινε από το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων, με τον φύλακα κ. Θωμά Τζάνη να ενημερώνει για την ιστορία του κτηρίου μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του Λουτρού, όπου φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων, αλλά και έκθεση αρχαιολογικών ευρημάτων από ανασκαφές της περιοχής των Τρικάλων.  Στη συνέχεια η επίσκεψη συνεχίστηκε στον πρώτο όροφο, στο Μουσείο Τσιτσάνη, με τα εκθέματα για τη ζωή του τρικαλινού δημιουργού, καθιστώντας την επίσκεψη μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ανήκει στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020  άξονα προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», ο οποίος  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και υλοποιείται από τον Δήμο Τρικκαίων, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας.