Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου ο 43χρονος Τρικαλινός Ζήσης Τσέτσιλας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.com, ο άτυχος 43χρονος οδηγώντας την μηχανή του, ανάμεσα σε Σαβάλια και Γαστούνη, συγκρούστηκε με διερχόμενο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως απλώς διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας, ωστόσο οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν πως το φορτηγάκι φαίνεται στην προσπάθειά του για αναστροφή να μην παρατήρησε τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο όχημα.

Ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας, διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Γαστούνη με την σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους. Εργαζόταν ως σεφ και πρόσφατα είχε επιστρέψει από σεζόν στη Ζάκυνθο. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πάει για σέρβις τη μηχανή του και βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, όπου δυστυχώς, έχασε την ζωή του. 

trikalaenimerosi.gr