Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Θεσσαλία την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Πρώτη στάση της περιοδείας του τα Τρίκαλα όπου θα βρεθεί στην Πέμπτη 11 Μαΐου. Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης. 

Μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 10 Μαΐου, στα Τρίκαλα θα βρίσκεται η Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του “ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη” η οποία θα περιοδεύσει με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών και στελεχών στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κεντρικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25 στην πλατεία Μακαρίου (πλατεία Παλαιού Δεσποτικού), όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος ενώ θα παρακολουθήσουν εκεί και την τηλεμαχία μεταξύ των έξι αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη θα παρουσιάσουν τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Τρικάλων, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. 

Το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκεται στον Βόλο, όπου στις 20:30 θα μιλήσει στην παραλία του Βόλου.

Η περιοδεία του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Θεσσαλία θα κλείσει την Παρασκευή 12 Μαΐου με την επίσκεψή του στην Λάρισα, όπου στις 20:30 το βράδυ θα μιλήσει στο Αρχαίο Θέατρο.

trikalaenimerosi.gr