Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα είτε δυσαρέσκειας είτε απογοήτευσης αλλά η σχέση της με τον Ουρανό συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές δημιουργούν χώρο για νέα πράγματα. Μείνετε σε μια οδό η οποία έχει σταθερότητα αλλά έχει επίσης περιθώρια ανάπτυξης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, επαγγελματικά ζητήματα και βήματα που θέλετε να κάνετε είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Σήμερα, μπορείτε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις αλλά θα πρέπει να είστε ήρεμη/ος, καλά προετοιμασμένη/ος και να μην δράσετε με παρορμητισμό.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και τονώνουν την αισιοδοξία σας. Ειδικά αν αφορά ένα όραμά σας ή θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό είναι κατάλληλη ημέρα.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείτε με ότι σας φορτίσει λιγότερο και σας ηρεμεί. Δεν είναι καλή στιγμή για πολλές σκέψεις και δράσεις οι οποίες δεν είναι είτε ώριμες ακόμη είτε της παρούσης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα μέσα από τις πλανητικές δυναμικές να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα και πως όλα τα πράγματα συνδέονται με κάποιον τρόπο. Είτε αφορά σχέσεις είτε συνεργασίες προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου και να κατανοήσετε τις ανάγκες του.        

Για τους Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε με οποιονδήποτε τρόπο να μπορέσετε να εδραιωθείτε στο περιβάλλον που ζείτε ή εργάζεστε. Να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και μέσα από την συνεργασία και γενικότερα την ομαλότητα να προβείτε σε δράσεις.  

Για τους Παρθένους, καλή ημέρα αν θελήσετε να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και σας ανεβάζουν ψυχικά. Η αυθεντικότητά σας με κάποιον τρόπο είναι ένα από τα κλειδιά που διαθέτετε για να προχωρήσετε σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας.   

Για τους Ζυγούς, η επιμονή σε κάτι που θέλετε, βοηθά στον στόχο σας και σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που θα κατανοήσετε σε βάθος αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να επιμένετε σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξετε είτε το στόχο είτε το τρόπο επίτευξής του.   

Για τους Σκορπιούς, πολύ δύσκολο σήμερα κάτι ή κάποιος μπορεί να σας αποσπάσει από αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ακόμη και αν αισθανθείτε πως έχετε βγει λίγο έξω από τα νερά σας, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα, οπότε χαλαρώστε και περάστε όμορφα και ευχάριστα.

Για τους Τοξότες, πρακτικές λύσεις έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα ακόμη και αν δεν είναι ορατό εξαρχής. Θα ξεδιπλωθούν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να δώσετε σημασία και προτεραιότητα σε πράγματα τα οποία βοηθούν στην κοινωνικότητά σας σήμερα. Οτιδήποτε βοηθά στη προβολή σας είναι καλοδεχούμενο αρκεί να είστε πολύ καλά οργανωμένη/ος και να προχωρήσετε ελέγχοντας τα πάντα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε πολύ χαλαρά το πρόγραμμά σας και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Είστε σε επαφή με ότι σας προβληματίζει και χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή. Θα έρθει η σωστή/κατάλληλη ώρα για να δράσετε ανάλογα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε δράσεις οι οποίες αφορούν προσωπικά σας ζητήματα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία. Η κοινωνικότητά σας μπαίνει προτεραιότητα και μέσα από επαφές ανάλογες μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας.