Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σχέση της με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ερμή από χτες βοηθούν σχέδια και ιδέες να μπουν σε εφαρμογή ωστόσο οι δυσαρμονικές της σχέσεις κυρίως με τον Άρη και τον Χείρωνα και απέναντι από τον πλανήτη Ουρανό ενδέχεται να κινητοποιήσουν ξαφνικές ή/και δυσαρμονικές καταστάσεις τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς,  τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να δώσετε σημασία σε καταστάσεις οι οποίες νιώθετε πως πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα ώστε να νιώσετε περισσότερο ανεξάρτητη/ος και ελεύθερη/ος. Εστιάστε σε ότι μπορεί να γίνει αντικειμενικά αυτή τη στιγμή.       

Για τους Ταύρους, στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεστε σήμερα, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Μείνετε σε μια αντικειμενική κατεύθυνση και μη χάνετε το «μέτρο». Είναι σημαντικό για την πορεία και εξέλιξή σας σε όλους τους τομείς.   

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα από χτες ζητά ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Εστιάστε σε αντικειμενικά δεδομένα και μην χάσετε την ρεαλιστική σας προσέγγιση στα πράγματα. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειαστεί χωρίς βιασύνες.   

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε μέσα από δραστηριότητες που θα κάνετε αυτές τις ημέρες οδηγεί και σήμερα τα βήματά σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μην χάσετε την αίσθηση του μέτρου και τί αντικειμενικά είναι εφικτό αυτή τη στιγμή να πραγματοποιηθεί από αυτά που επιθυμείτε.   

Για τους Λέοντες, στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεστε σήμερα μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα και σε διαφορετικούς τομείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι υπομονή. Όλα θα γίνουν στους χρόνους τους γιαυτό δεν πρέπει να βιαστείτε για να έρθουν άμεσα αποτελέσματα.

Για τους Παρθένους, χτες και σήμερα με κάποιον τρόπο η επικοινωνία και οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους ωστόσο μην κάνετε σκόντο όσον αφορά τις προσδοκίες σας (αρκεί να είναι αντικειμενικές).  

Για τους Ζυγούς, λύσεις έρχονται αυτές τις ημέρες σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και σας ενδιαφέρει να ολοκληρωθούν. Μπορεί η οδός να μην είναι εύκολη ή να χρειαστεί να κάνετε έξτρα ενέργειες, ωστόσο αν έχετε συγκεκριμένο στόχο είναι σίγουρο πως η θέλησή σας αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει θαύματα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές φέρνουν νέα δεδομένα και πληροφορίες χρήσιμες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Δείτε και εξετάστε όλα τα δεδομένα. Με συνοδηγό την διαίσθησή σας ακολουθείστε τη διαδρομή που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο στόχο σας.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις περνούν αυτές τις ημέρες από το μυαλό σας, τις οποίες θα πρέπει να τις φιλτράρετε με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιλέξετε εκείνες που μπορούν να αναπτυχθούν. Δώστε χώρο και επεξεργαστείτε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα αυτή τη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά σε έναν στόχο που έχετε θέσει. Μείνετε ανοιχτή/ός στις πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον σας. Εξετάστε τις με επιφυλακτικότητα αλλά με καλή πρόθεση. Κάτι καλό μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Για τους Υδροχόους, είναι αλήθεια πως αυτές τις ημέρες έχετε φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις και ίσως έγνοιες για πράγματα τα οποία χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά. Όλα θα γίνουν στους απαιτούμενους χρόνους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε προσεκτικά ότι νέο προκύπτει.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν σε εγρήγορση ειδικά από χτες, ζητώντας να βάλετε όλη την δυναμική σας προς μια καθολικά επιτεύξιμη διαδρομή. Μπορεί να μην είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ωστόσο έχετε την ικανότητα με συγκεκριμένη στρατηγική και διαλλακτική στάση να κάνετε αυτό που είναι αντικειμενικά σωστό.