Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας έχει βάλει στην διαδικασία από χτες να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάγκη να βρεθούν ισορροπίες σε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά και σας απασχολούν θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από  χτες μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σε σχέσεις ή/και συνεργασίες. Δώστε την πρέπουσα προσοχή και σκεφτείτε πως η ενήλικη υποχώρηση είναι η καλύτερη λύση αν νιώσετε έξω από τα νερά σας.

Για τους Ταύρους, καθημερινά θέματα μπορεί να σας φανούν βουνό σε σχέση με άλλες ημέρες που κυλούν οι καταστάσεις πιο ομαλά. Είναι σημαντικό σήμερα να είστε ο εαυτό σας, την ίδια στιγμή που φυλάγεστε από κακοτοπιές.

Για τους Διδύμους, σημαντικές σας ανάγκες ξυπνούν σήμερα μέσα σας και η ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα και να πάρετε χαρά θα είναι έντονη. Τα πλανητικά δρώμενα αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να κινητοποιηθείτε προς δημιουργικές διεξόδους.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι σημαντικό να έρθετε αντιμέτωπη/ος με ζητήματα που έχουν προκύψει στην εργασία σας ή στο σπίτι σας. Όποιο και αν είναι το κόστος, είναι σημαντικό να ξεδιαλύνουν τα πράγματα και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε ή έχετε κάποιο είδος συνεργασίας.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία είναι σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή και είστε διατεθειμένη/ος να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να ακουστούν τα μηνύματα σας αλλά το κυριότερο είναι να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες.

Για τους Παρθένους, αξίες αναθεωρούνται και μπαίνετε στην διαδικασία να αμφισβητήσετε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Άνθρωποι μπορεί να είναι κοντά σας αλλά χρειάζεται με κάποιον τρόπο να σας αποδείξουν την εντιμότητά τους και το ότι αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Οικονομικά θέματα επίσης θέλουν προσοχή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας δηλώνει πως όποια και αν είναι η θέση σας αυτή την στιγμή, χρειάζεται να την υπερασπιστείτε με όσα μέσα διαθέτετε. Η επιμονή σε ότι είναι αληθινό και έχει γερές βάσεις θα σας δυναμώσει. Κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά και όσον αφορά την εικόνα σας στους γύρω. 

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό σκηνικό ζητά να κάνετε μια στάση και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσατε να αλλάξετε προς όφελος σας. Ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία σας ψυχική και σωματική, είναι κινητοποιημένα και το σύμπαν ζητά από εσάς να δώσετε την πρέπουσα σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες. Κυρίως ότι μπορεί να φέρει την ηρεμία και γαλήνη στο σήμερα.

Για τους Τοξότες, κοινωνικά θέματα σας απασχολούν αυτή την στιγμή και μπαίνουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο η αλληλεγγύη αγγίζει τις δικές σας συνεργασίες. Είναι αλήθεια πως θα θέλατε να ζείτε σε έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο αλλά είναι επίσης αλήθεια πως έχετε τις μαγικές ικανότητες να φτιάξετε τον μικρόκοσμό σας με αυτές τις ποιότητες.

Για τους Αιγόκερους, η εργασία σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σήμερα θα χρειαστούν την προσοχή σας, αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ανοίγματα, ούτε για πολλά λόγια. Τα έργα δείχνουν την αξία του καθενός και χρειάζεται να πορευτείτε με αυτά τα δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, σημαντική στιγμή για να αποδείξετε κυρίως στον εαυτό σας πως τα πολλά λόγια όντως είναι φτώχια. Οι πράξεις σας σήμερα θα είναι αυτές που έχουν αξία και θα μπορέσετε με επιχειρήματα να πείσετε και άλλους με το παράδειγμα σας.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δυσκολέψουν το πρόγραμμα σας σήμερα. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μην πιέσετε καταστάσεις, ούτε το πρόγραμμα σας. Ξεκουραστείτε και αφήστε σημαντικές δράσεις μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή.