Μία τριπλή σύνοδος στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να κορυφωθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2024, ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, φέρνοντας ανταμοιβή και δικαίωση σε όποιον έχει κάνει τις θυσίες του και έχει κοπιάσει αρκετά, προκαλώντας όμως και ισχυρές δοκιμασίες και προβληματισμούς σε όποιον με προχειρότητα θέλησε να δώσεις λύσεις στο “πόδι” σε σημαντικούς τομείς της ζωής του. 

Με την σύνοδο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου ερχόμαστε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις, δραπετεύουμε από τον κόσμο της φαντασίας και της ουτοπίας και προσγειωνόμαστε στην σκληρή πραγματικότητα αναγκασμένοι να αναλάβουμε  το τίμημα των επιλογών μας ή και την ευθύνη των πράξεών μας. Η όψη αυτή ωστόσο, μας πιέζει σημαντικά να σφίξουμε τα δόντια και να πάρουμε σημαντικές, αλλά και καθοριστικές αποφάσεις ζωής, με ότι συνεπάγεται αυτό, να κλείσουμε κύκλους, να δεσμευτούμε, ή ακόμα και να κάνουμε θυσίες προκειμένου να εκπληρώσουμε ένα βαθύτερο ζητούμενο της ψυχής μας.  

Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου ωστόσο, θα φέρει και την θεμελίωση σχεδίων, σε εκπροσώπους του ζωδιακού, πο οργανωμένα, συγκροτημένα, ώριμα και συνειδητά, έχουν εργαστεί και μοχθήσει για την επίτευξη των στόχων του. 

Η επιρροή της όψης, είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Σημειώνουμε εδώ, ότι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού δέχονται τις τελευταίες τους πιέσεις από τον Κρόνο, όπου αμέσως περνά στο 2ο δεκαήμερο. 

Αρκετά τυχεροί από αυτή την όψη μπορούν να σταθούν οι Καρκίνοι αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, όπου θα καταφέρουν να βάλουν γερές βάσεις στην ζωή τους, μέσω εξελίξεων και αποφάσεων.

__________________

ΚΡΙΟΣ: Έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές αποκαλύψεις, που είτε αφορούν λάθη και παραπτώματα σου, είτε γεγονότα που ζορίζουν αρκετά την ψυχολογία σου! Σου δίνονται προειδοποιητικά σημάδια για καταστάσεις που πρέπει να επιμεληθείς, αλλά και για ζητήματα που χρειάζεται να τακτοποιήσεις στην ζωή σου πριν μπεις στην περίοδο εκλείψεων στον άξονά σου!  

ΤΑΥΡΟΣ: Έχει έρθει η στιγμή να εργαστείς με πλάνο για την εκπλήρωση ονείρων και επιθυμιών που έχεις για την ζωή σου!  Παίρνεις την απόφαση να απομακρυνθείς από φιλίες, κοινωνικά δίκτυα, που δεν σου ταιριάζουν, ίσως και να πικραίνεσαι από στάσεις και συμπεριφορές φιλικών προσώπων.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανάγκη οριοθετήσεων δημιουργεί η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου από την κορυφή του ωροσκοπίου σου! Αν έχεις εργαστεί με προχειρότητα έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικές δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Αν έχεις εργαστεί οργανωμένα, αυτή η σύνοδος θα φέρει την σταθεροποίηση και θεμελίωση ενός σχεδίου! Προσοχή στην αδιαλλαξία που δημιουργείται στον γάμο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι από τους ευεργετημένους εκπροσώπους του ζωδιακού, αν και τις ημέρες κοντά στην κορύφωση αυτής της όψης, αναμένεται να νιώσεις ένα προσωρινό κύμα απαισιοδοξίας. Να προσμένεις ότι θεμελιώνεις σχέδια, μπαίνεις σε μία νέα σταθερή και δομημένη περίοδο για την ζωή σου, φιλοσοφείς πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα κάποιες καταστάσεις, έχεις επιτυχία σε θέματα σπουδών, νομικών εγγράφων, ή κατοχυρώνεις μία καλύτερη θέση σε επαγγέλματα που σχετίζονται με media, τουρισμό, εκπαίδευση. 

ΛΕΩΝ: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου αναμένεται να δοκιμάσει τα ψυχικά σου αποθέματα, αλλά και … το πορτοφόλι σου.  Αναμένεται όμως, να δώσεις και λύσεις σε θέματα που σε ταλανίζουν. Σε ψυχολογικό υπόβαθρο, η όψη αυτή σε καλεί να ξεριζώσεις, τα ζιζάνια του παρελθόντος και σε φέρνει αντιμέτωπο με τους φόβους σου που καλείσαι να τους ξορκίσεις, ακολουθώντας έναν πιο δομημένο και συγκροτημένο τρόπο σκέψης. Σε οικονομικό πλαίσιο, αναμένεται να βρεθείς αρκετά πιεσμένος με υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, λογαριασμοί), όπου οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κάνεις μία καλύτερη διαχείριση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, έτσι λοιπόν βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου καλείσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να δεις πιο καθαρά και ανεπηρεάστα κάποιες καταστάσεις στους παραπάνω τομείς, κάνοντας μια δομημένη αξιολόγηση. Είναι πολύ πιθανό ότι θα ακούσεις και λόγια, τα οποία θα σε πικράνουν. Με αυτή την όψη θα υπάρξουν αποφάσεις αναφορικά με την δέσμευση ή τον χωρισμό και την αποκοπή. 

ΖΥΓΟΣ: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι κρίνεται απαραίτητο να συγκροτήσεις την ζωή σου, το πρόγραμμά σου, την εργασία σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Καλείσαι να κόψεις κακές συνήθειες, να φροντίσεις περισσότερο εσένα,  να περιορίσεις το στρες και να αφιερώσεις χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και φροντίδα του εαυτού σου! Τα προβλήματα στην εργασία δεν θα λείψουν, ούτε και οι αυξημένες εργασιακές ανάγκες που θα σε φορτίσουν σημαντικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι από τα ζώδια που αναμένεται να ευεργετηθούν από την τριπλή σύνοδο Ήλιου  - Ερμή - Κρόνου αγαπητέ Σκορπιέ, έστω και αν προσωρινά θα υπάρχει έντονο το αίσθημα του ανικανοποίητου ή και της ανεπάρκειας χαράς και ικανοποίησης. Με αυτή την σύνοδο καλείσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή, για τα δημιουργικά σου σχέδια. Νιώθεις πιο ώριμος και κατασταλλαγμένος συναισθηματικά, ενώ πολύ πιθανή είναι και η απόφαση της ουσιαστικής δέσμευσης, με μία αισθηματική σχέση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά πιεστική κρίνεται για το δικό σου ζώδιο η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου από το ζώδιο του Ιχθύ. Είσαι φορτισμένος ψυχολογικά και συναισθηματικά, εξαιτίας γεγονότων που προκύπτουν στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία. Αισθάνεσαι ότι δεν είσαι ελεύθερος να εκφραστείς και να αποφασίσεις αυτό που πραγματικά ποθεί η καρδιά σου! Προβλήματα του παρελθόντος, καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις, αποφεύγοντας το κουκούλωμα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διανύεις μία περίοδο που καλείσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον σου, ακολουθώντας ένα ρεαλιστικό πλάνο. Σίγουρα ωστόσο αυτό το διάστημα θα ανταλλάξεις και λόγια που δεν θα είναι τόσο ευχάριστα, τουλάχιστον όμως είναι φανερό ότι κατασταλάζεις πιο ώριμα  στο τί είναι καλό για την πορεία σου! Αποστασιοποιείσαι και βάζεις όρια σε επικοινωνίες ανώφελες, πραγματοποιείς ένα σταθερό συμφωνητικό ή δεσμεύεσαι σε μία νέα απόφαση ή έγγραφο!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε φέρνει αντιμέτωπο με λάθη που αφορούν τα οικονομικά σου. Συνειδητοποιείς ότι κάποιες επιλογές σου δεν ήταν σωστές και αναγκάζεσαι να επωμιστείς το χρέος των λαθών σου, ενώ παρατηρείς ότι οικονομικά βρίσκεσαι αρκετά ζορισμένος και είναι αναγκαία η περικοπή εξόδων. Δεδομένου αυτού, πηγάζουν μέσα σου αρκετές ανασφάλειες που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου!  

ΙΧΘΥΣ: Η τριπλή σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου στο ζώδιο σου, αν και πιεστική, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα ωφέλιμη και σταθεροποιητική για τα προσωπικά σου σχέδια. Προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα, ωριμάζει η σκέψη σου, δεσμεύεσαι μέσω αποφάσεων που θα πάρεις, λειτουργείς πιο ρεαλιστικά  και συγκροτείς καλύτερα την ζωή σου! Δεν παύει να υπάρχει το βάρος της ευθύνης.

oroskopos.gr