Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποίησε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της πέρασε από το χωριό Ζάρκο, όπου συνάντησε τον 9χρονο Δημήτρη που βρίσκονταν στο αγροτικό μπλόκο μαζί με τον κτηνοτρόφο πατέρα του, και είχε ζητήσει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Συρεγγέλα αναφέρει ότι διαβεβαίωσε τον μικρό Δημήτρη ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για όσα τον προβληματίζουν και θα εργαστεί, τόσο η ίδια, όσο και η κυβέρνηση, ώστε να μείνουν στον τόπο τους τα νέα παιδιά.

Συγκεκριμένα η κ. Συρεγγέλα ανέφερε στη ανάρτηση της:

"Ο 9χρονος Δημήτρης βρέθηκε την Παρασκευή μαζί με τον μπαμπά του στα μπλόκα ζητώντας να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στη Θεσσαλία πέρασα απο το χωριό του το Ζάρκο για να τον γνωρίσω.

Ο Δημήτρης θέλει όταν μεγαλώσει να μείνει στο χωριό του και να φτιάξει το δικό του τυροκομείο.

Δίπλα στον μπαμπά και στον παππού του μετά το σχολείο, μαθαίνει τα μυστικά της κτηνοτροφίας αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας.

Τον διαβεβαίωσα πως θα ενημερώσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα τον προβληματίζουν με στόχο να δουλέψουμε σκληρά για να μείνει και ο Δημήτρης και τα άλλα παιδιά στον τόπο τους και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της χώρας μας".

parapolitika.gr