Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρύσας Ντιντή είχε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας Παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων κ. Κων/νου Ούτρα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πύλης κ. Στέφανου Παιδή, της Ειδικής Συνεργάτιδας του Δημάρχου Μηχανικού κ. Βιβής Ρίζου, της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Ντίνας Μπέκου, του Μελετητή του έργου της παραποτάμιας όχθης του Πορταικού ποταμού, κ.Χάρη Χρυσούλα Μελετητής για την υδραυλική  μελέτη για την διευθέτηση της κοίτης του Πορταικού ποταμού και της Διευθύντριας των Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Βασιλικής Ταμπακιώτη.

Ο κ. Μαράβας αφού έδωσε συγχαρητήρια την κ. Ντιντή για την εκλογή της στο τιμόνι της Π.Ε. τόνισε την καλή συνεργασία του Δήμου Πύλης με την Περιφερειακή Ενότητα, επισημαίνοντας ότι την ιδιομορφία των χωριών του Δήμου μας και την δυσκολία που υπάρχει με τις ζημιές που άφησε πίσω του ο Daniel. Επίσης ο κ. Μαράβας ανέφερε ότι πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός για την καλλίτερη συνεργασία των τεσσάρων Δήμων του Νομού με την Περιφερειακή Ενότητα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας γενικότερα.

Το έργο που τονίστηκε περισσότερο από τον κ. Δήμαρχο ήταν η Ανάπλαση της παρόχθιας κοίτης του Πορταικού ποταμού. 

Η κ. Ντιντή στην τοποθέτηση της ανέφερε διευκρινίζοντας τον διαχωρισμό των έργων σε προσωρινά, Υποδομών και Ανάπτυξης. Συμφώνησε με τον Δήμαρχο στην καλή συνεργασία της Π.Ε. με τον Δήμο Πύλης στην δρομολόγηση των έργων στον Δήμο Πύλης.